Palvelumme

01.

Pihapuun kaato

Huolehdimme kaikista tarvittavista luvista ja turvallisuusohjeiden noudattamisesta. Lisäksi meillä on tarvittava kalusto ja kokemus kaiken kokoisten puiden kaatamiseen ja poistamiseen ammattitaitoisesti.

02.

Kantojen jyrsintä

Kantojen jyrsintä on tehokas tapa poistaa kannot pihalta. auttaamme sinua kantojen jyrsinnässä ammattitaidolla ja huolellisesti. Jyrsinlaitteemme poistavat kannot nopeasti ja tehokkaasti, jolloin pihamaasi jälki on siisti ja käyttökelpoinen.

03.

Oksien haketus

Oksien haketus on erinomainen tapa käsitellä puunoksia ja saada niistä hyötykäyttöä. Haketus mahdollistaa oksien käytön energiantuotannossa tai puutarhajätteen kompostoinnissa. Tarjoamme oksien haketusta kilpailukykyiseen hintaan ja voimme hoitaa haketuksen myös vaikeapääsyisissä paikoissa.

04.

Risujen poisvienti

Keräämme risut huolellisesti ja kuljetamme ne asianmukaisesti pois pihaltasi.

05.

Puiden ja kasvien istutustyöt

Autamme sinua valitsemaan sopivat kasvit pihallesi ja istutamme ne oikein, jotta ne saavat hyvän kasvualustan ja kasvavat terveinä. Meillä on tarvittavat työvälineet ja kokemus kaiken kokoisten puiden ja kasvien istutukseen. Haemme kasvit puolestasi.

06.

Lumityöt

Koneelliset lumityöt ovat nopea ja tehokas tapa pitää pihat ja kulkureitit puhtaina talvisin. Käytössämme on erilaisia lumikoneita, joilla voimme hoitaa lumityöt nopeasti ja tehokkaasti, oli sitten kyseessä parkkipaikka, piha tai jalkakäytävä.

07.

Auraus

Aurauksen tarkoituksena on pitää kulkureitit turvallisina ja esteettöminä, jotta voit liikkua vapaasti talven haasteista huolimatta. Meillä on vuosien kokemus lumien aurauksesta erilaisilla alueilla, oli sitten kyseessä pieni piha tai suurempi liikennealue.

08.

Hiekotus

Meillä on vuosien kokemus hiekotuksesta erilaisilla alueilla, oli sitten kyseessä pieni piha tai suurempi liikennealue. Hoidamme hiekotuksen ammattitaidolla ja huolellisesti käyttäen laadukasta ja luotettavaa hiekoituskalustoa.

09.

Lumen kuormaus

Kuormaamme lumen huolellisesti pois alueelta ja kuljetamme sen pois paikalta, jotta alue on turvallinen ja käyttökelpoinen.

Meidän työprosessi

01.

Asiakaskäynti

Tulemme tutustumaan pihaanne ja tarpeisiinne.

02.

Ehdotus

Laadimme teille tarjouksen joka sisältää työn laajuuden, aikataulun ja hinnan.

03.

Asennus

Työt aloitetaan sovitussa aikataulussa. Töiden toteutuksessa noudatetaan suunnitelmaa ja sovittuja käytäntöjä.

04.

Tarkistus

Työn valmistuttua tehdään lopputarkastus, jossa tarkistetaan, että kaikki sovitut asiat on toteutettu asianmukaisesti.

Kotitalousvähennys

 Kotitalousvähennyksen avulla kotitalouden palveluiden käyttäminen, kuten siivous- ja remonttipalvelut, tulee hieman halvemmaksi.

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat, kun ostat esimerkiksi näitä töitä kotiisi: siivous, lastenhoito, asunnon remontit ja tietokoneiden asennukset. Kotitalousvähennystä saat myös töistä vapaa-ajan asunnollasi.
Haluatko ilmoittaa Kotitalousvähennyksen?

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa palvelua?

Ei hätää! otathan yhteyttä meihin jotta voimme tarjota juuri teille sopivaa palvelua 🙂
Soita tai jätä yhteydenotto pyyntö.

040 062 7799

Yhteydenotto lomake